Word-lid

Welkom bij TV Vogelenzang

Wij spelen op een tennispark dat prachtig gelegen is aan de rand van de Noordhollandse duinen in het landelijke dorp Vogelenzang binnen de gemeente Bloemendaal. Onze vereniging kent ongeveer 200 leden, waarvan een groot deel vanuit de omringende dorpen naar ons park komt.

Voor vele leden is de mooie ligging van het park dan ook een goede reden voor hun lidmaatschap.  Anderen komen vooral voor de ruime speelmogelijkheden op 7 uitstekende gravelbanen met goede verlichting.  Maar ook de  persoonlijke sfeer  blijkt uiteindelijk vaak het  motief achter een jarenlang lidmaatschap.

Kenmerkend is de grote mate van betrokkenheid van leden bij de vereniging als vrijwilliger in een van de commissies, het beheer van het park of het gezamenlijk runnen van de kantine.  Een leuke combinatie van sportief en sociaal actief bezig zijn in een mooi stukje van Nederland.

 

Proefabonnement

Ter kennismaking met onze tennisvereniging bieden wij voor senioren een speciaal proefabonnement aan, waardoor je 2 maanden onbeperkt kunt tennissen voor maar  €40,-.

Schrijf je nu in

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 584 8774

Adres

Henk Lensenlaan 4
2114 ER Vogelenzang

KVK-nummer

40595128