Nieuwsbrief oktober 2023

16 oktober 2023


Bij deze waarschijnlijk één van de laatste nieuwsbrieven van het seizoen 2023. Ons park zal tot 1 november openblijven. Er worden geen bardiensten meer ingepland maar met hulp van enkele openers en sluiters kan er ’s avonds toch gespeeld worden.

Afhankelijk van het weer zullen op maandag Miamee, dinsdag (Toss!), donderdag Jan-Paul en woensdags Hans, de lichten en sluiten van het park verzorgen. Phil opent iedere weekdag. Vrijdag en in het weekend kan er alleen overdag gespeeld worden.

Onderhoud banen

Rob, onze groundsman is niet meer aanwezig dus sleep een keer extra, tevens zal John Houdijk ook de banen zo goed mogelijk onderhouden. Tot en met zaterdag 21 oktober is zaterdags najaarscompetitie.  

Tennislessen 2024

Per 2024 hebben we een nieuwe trainer gevonden. Patrick Niezen. Op de foto de ondertekening van het contract samen met Harold in ons clubhuis afgelopen week. Heb je vragen of wil je meer weten over Patrick, kijk dan even op zijn website >       

Vitaal Vogelenzang gaat starten!

We zien daar inmiddels de eerste acties van. Men is vorige week gestart met het afbreken van het jeugdhonk tussen het clubhuis en het dorpshuis in. Om ruimte te maken voor de bouw van het nieuwe clubhuis en de bouwplaats.  

Vrijwillgersdag 2023

Voor 22 oktober staat de vrijwilligers dag gepland. Alle vrijwilligers zijn inmiddels uitgenodigd. Heb je geen uitnodiging gehad? Laat het ons dan even weten via [email protected].

Club van 100

29 oktober is dag van de club van 100. Ook daar zijn de uitnodigingen voor verstuurd. Mocht je hierbij aanwezig willen zijn, meld je dan aan voor de Club van 100.

Ik wens iedereen alvast fijne weken toe en misschien treffen we elkaar nog op het park.  

Namens het bestuur. 
Harold Zantvoort

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 584 8774

Adres

Henk Lensenlaan 4
2114 ER Vogelenzang

KVK-nummer

40595128