Nieuwsbrief juli 2023

07 augustus 2023


De vakanties zijn in volle gang, en de laatste geluiden zijn dat er in september gestart gaat worden met de bouw van ons nieuwe park. Dat zou dus betekenen dat seizoen 2024 kan starten op onze nieuwe locatie achter het Dorpshuis. Zodra er meer bekend wordt laten we het jullie z.s.m. weten.   

Open toernooi

Met 288 deelnemers van 37 verschillende verenigingen kunnen we terugkijken op een geslaagd en zeer goed bezocht Open Toernooi 2023. Via deze weg dan ook heel veel dank aan iedereen die zich heeft ingezet om dit toernooi tot een succes te maken.  

Ouder-kind toernooi

Zondag 25 juni is onder prachtige weersomstandigheden het ouder-kind toernooi gespeeld. De prijswinnaars in de verschillende leeftijdscategorieƫn zijn:

Oranje: Daniƫl Visser
Groen: Alexander Hulsbosch
Geel: Sara de Wilde

Complimenten voor de organisatoren van deze gezellige ochtend: Mascha Bouma en Rob Rolvers.  

3 Dorpentoernooi

Op zondag 2 juli waren we als vereniging gastheer van het 3 dorpentoernooi. En na jaren meedoen met de olympische gedachte, mocht onze eigen TVV zichzelf, voor het eerst sinds 1984, als winnaar bekronen. Een fantastische prestatie ! Het bleef daarna nog lang onrustig op het park. Evenementencommissie, bedankt voor de organisatie !

Bokkentoernooi

Zaterdag 2 september staat het jaarlijkse bokkentoernooi weer op het programma. Een groot aantal heren hebben zich reeds ingeschreven. Maar er is nog voldoende ruimte voor wat extra deelnemers. Ook mannen die geen lid zijn van de TVV zijn welkom. Info en inschrijvingen (tot 11 augustus) via Edwin Lommerse (06 53180878)  

Dubbel clubkampioenschappen

Als de meeste vakantiegangers dan weer teruggekeerd zijn staan onze dubbel clubkampioenschappen weer voor de deur op 11 t/m 17 september. Nog even als uitleg: Voor de Heren dubbel A kan je alleen solo inschrijven, de koppels worden dan gevormd door de wedstrijdleiding. Voor de overige onderdelen kan je als duo inschrijven. Zoek je nog een partner laat het ons weten, dan probeert de wedstrijdleiding iemand voor je te vinden. Inschrijven tot 7 september via: TVV Clubkampioenschappen dubbel 2023 | Toernooi.nl Wedstrijdleiding: Dennis van Schrevendijk, Rob Rolvers en Harold Zantvoort  

Kortom: er is weer genoeg te doen op ons tennispark de komende tijd, hierbij kunnen we altijd een helpende hand gebruiken. Mocht je interesse hebben of heb je andere vragen over onze vereniging, laat het ons weten op [email protected]      

Mede namens het bestuur,

Met vriendelijk tennisgroet
Harold Zantvoort       

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 584 8774

Adres

Henk Lensenlaan 4
2114 ER Vogelenzang

KVK-nummer

40595128