Update bouw en stand van zaken nieuwe sportpark

16 april 2024


Voor je het weet is er weer een maand voorbij, hier weer even een update over de bouw en stand van zaken van het nieuwe sportpark.

Juridische zaken
De notaris is bezig het concept van de statuten en huishoudelijk regelement op te stellen.

Bouwkundig + Kantine
De kantine-commissie is gevormd en de eerste besprekingen hebben plaatsgevonden.
Een delegatie van TVV en SV heeft vorige week een bezoek gebracht aan een showroom met allerlei kantine-inrichtingen.

Uiteindelijk is er een keuze gemaakt voor de stoelen, tafels en barinrichting. Vooral is er gekeken naar kleurstelling en praktisch gebruik zoals schoonmaken en hufterproef.

De Gemeente heeft een bouwcoördinator aangesteld. Binnenkort zal een gesprek plaatsvinden tussen deze coördinator en vertegenwoordiging van SV en TVV om het bouwproces te volgen en de kwaliteit te waarborgen.

Banen + velden
De planning was eind maart te starten met aanleg van de banen. Echter vóór een archeologisch onderzoek moet er eerst nog een explosieven onderzoek plaatsvinden. Hier is het wachen op. De eerdere verwachting van eind juni dat de banen gereed zouden zijn moeten we dus laten lopen.
Hiermee schuift de hele planning dus door, mooier kunnen we het niet maken….

Voortgang nieuwbouw
De nieuwbouw vordert nog steeds gestaag. De verwachting is nog steeds dat het sportpaviljoen in september in gebruik kan worden genomen. Punt van aandacht blijft wel de energievoorziening.

Dinsdag 02 april hebben we weer een bespreking gehad bij de Gemeente. Op de agenda stonden zaken als inrichting en uitvoering werkplaats, overkapping westzijde tennisterras, beplanting, vaststellen inrichting sportpark (hekken-poorten etc) en veld- en baanverlichting, mede belangrijk ivm het vleermuizenverhaal en overlast toekomstige omwonenden.

Inmiddels is er een commissie samengesteld met leden van de TVV en SV om rond de opening van het sportpaviljoen enkele activiteiten en festiviteiten te organiseren.

Input van een ieder is altijd welkom. Mocht je hier ideeën over te hebben, stuur dan een e-mail naar [email protected] of laat een reactie achter onder dit bericht. 

Tot zover even een update,

Namens de beheerstichting,
met sportieve groet,
Hans Graas

Nieuwscategorieën sportpark


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 584 8774

Adres

Henk Lensenlaan 4
2114 ER Vogelenzang

KVK-nummer

40595128