Opening tennisseizoen 2024

08 maart 2024


Het tennisseizoen 2024 staat weer op het punt van beginnen.

Op dit moment wordt er door de Baancommissie keihard gewerkt om de banen speelklaar te krijgen. De Baancommissie verwacht dan ook dat we vanaf dinsdag 2 april weer heerlijk een balletje kunnen gaan slaan. Mocht het weer en de werkzaamheden mee zitten, zodat we eerder de baan op kunnen dan laten we dat z.s.m. weten. 

Openingstoernooi

Het openingstoernooi wordt gehouden op zondag 7 april a.s.
Dit toernooi is zowel voor leden als niet-leden ! Inloop vanaf 12.00 uur. Meer informatie lees je hier >

 

Bardiensten

Graag willen we iedereen met klem vragen om de komende 2 weken via de KNLTB-App zelf je bardiensten in te delen. Ga naar de KNLTB App, icoon Club, via Diensten een datum selecteren, vervolgens druk je op inschrijven.
Je kan eenvoudig zien op welke dagen er nog diensten beschikbaar zijn.
Het grote voordeel is dat je dan staat op een dag/avond dat het je zelf uitkomt, en dat we als vereniging je niet in hoeven te delen. Wat vaak een hoop onnodige irritaties geeft.

 

Afhangen / baan reserveren

Via de KNLTB-App kan je binnenkort zien welke banen gereserveerd zijn voor competitie training / Toss / verhuur of les. Voor vrij spelen kom je gewoon naar het park en kan je ‘ouderwets’ afhangen op de banen die vrij beschikbaar zijn. Vooraf reserveren gaat dus niet via de App. Dit om te voorkomen dat gereserveerde banen onnodig leeg blijven.

 

Competitie

Op zaterdag 6 april start voor 4 teams de zaterdagcompetitie, aanvang 12.30 uur. Deze loopt door tot en met zaterdag 1 juni !
Dit jaar wordt er ook op vrijdagavond door 2 teams competitie gespeeld, de data dat er thuis gespeeld wordt zijn: 12 april, 17 en 31 mei en 14 juni aanvang 19.00 uur.
Iedereen veel plezier, succes en mooi weer gewenst.

 

Nieuwe park

Op dit moment wordt er ook hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe kantine en straks ook aan de nieuwe tennisbanen. Volgens de plannen zullen alle bomen en struiken rondom het park binnenkort verdwijnen, dat zal ook het een en ander aan overlast geven, ik hoop op jullie begrip hiervoor.
Zoals de planning nu is zal medio september 2024 de kantine klaar zijn en kunnen we verhuizen naar het nieuwe tennispark. Ook hierover houden we jullie op de hoogte.

 

Voor vragen of suggesties: [email protected]
 
Iedereen een mooi tennisseizoen gewenst !!
 
Namens het bestuur
Harold Zantvoort

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 584 8774

Adres

Henk Lensenlaan 4
2114 ER Vogelenzang

KVK-nummer

40595128